Abdülkadir Ömür, Hull City'ye imza atmaya hazırlanıyor

Trabzonspor'da kadro dışı kalan Abdülkadir Ömür, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City devam eden ile transfer görüşmelerini sonuçlandırmak için İngiltere'ye gitti. İngiliz basını, 24 yaşındaki oyuncu için Hull City'nin ödeyeceği bedeli yazdı.

SPOR 30.01.2024, 15:17 31.01.2024, 12:52 Hakan Öksüz
Abdülkadir Ömür, Hull City'ye imza atmaya hazırlanıyor

Trabzonspor'da beklenen çıkışı bir türlü yakalayamayan Abdülkadir Ömür, bir süre önce kadro dışı bırakılmıştı. Yurt dışında oynamak isteyen ancak kulübün bir türlü elden çıkarmadığı milli futbolcu hakkında Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'dan açıklama gelmişti.

Acun, transferi açıklamıştı

Önceki günlerde bir televizyon programına katılan Championship takımı Hull City'nin sahibi Acun, Abdülkadir Ömür'ün transferi için Trabzonspor ile yaptıkları görüşmelerde sonuca yaklaştıklarını söylemişti.

Yeni sözleşmeye imza atacak

24 yaşındaki milli oyuncunun, Hull City'ye imzayı atmak için İngiltere'ye gittiği öğrenildi. Sağlık kontrolünden sonra genç 10 numaranın, yeni takımı ile sözleşme imzalayacağı öngörülüyor. Championship'te 8'nci basamakta yer alan Hull City'de Ozan Tufan da top koşturuyor.

4 milyon avro bonservis iddiası

İngiliz basınının iddiasına göre Hull City, genç oyuncunun transferi için bordo-mavili kulübe 4 milyon avro ödeyecek. Trabzonspor'da 211 resmi karşılaşmaya çıkan Abdülkadir Ömür, 25 gol ve 36 asistle oynadı.

Yorumlar (0)