Abdülkadir Ömür'e Acun Ilıcalı kancası

Trabzonspor'da düşük performans sergileyen Abdülkadir Ömür, son olarak kadro dışı bırakılmıştı. Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, 24 yaşındaki milli oyuncuyu transfer etmek için Trabzonspor ile görüştüklerini açıkladı. Transfere ilişkin resmi açıklama bekleniyor.

SPOR 29.01.2024, 11:55 29.01.2024, 16:17 Hakan Öksüz
Abdülkadir Ömür'e Acun Ilıcalı kancası

Trabzonspor'da beklenen çıkışı bir türlü yapamayan, sakatlıklarla boğuşan ve performansı düşen Abdülkadir Ömür, son olarak kulüp yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmıştı. 24 yaşındaki milli oyuncunun mutsuz olduğu, Avrupa'daki bir takıma gitmek istediği konuşuluyordu.

Trabzonspor ile Hull City anlaştı

Edinilen bilgilere göre Abdülkadir Ömür, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City'ye gidecek. Championship takımı Hull City ile Trabzonspor'un prensipte anlaştığı, resmi transfer açıklamasının kısa sürede geleceği aktarıldı.

Acun Ilıcalı: "Abdülkadir'in isteği de yurt dışında top koşturmak"

Hull City'nin patronu Acun Ilıcalı, "Beyaz Futbol" programına canlı bağlantı ile katılarak Abdülkadir Ömür hakkında açıklamada bulunmuştu. Ilıcalı, "Temslarımızı devam ediyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın bu konuda çok yardımı oldu. Abdülkadir'in isteği de yurt dışında top koşturmak. Başka takımlara çok fazla paralara transfer olabilecek potansiyele sahip. Trabzonspor'un da bu transferden kazanmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)