Saadet Partisi'nde baba gitti, kızı geldi! "Benden şanslı aday yok"

Saadet Partisi tarafından Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde belediye başkan adayı gösterilen Ali Osman Yıldız'ın adaylığı, ilçe seçim kurulundan döndü. Ali Osman Yıldız'ın yerine aday gösterilen kızı Fatma Yıldız, "Türkiye'de benden şanslı aday yok." dedi.

SİYASET 29.02.2024, 16:44 01.03.2024, 13:28 Hakan Öksüz
Saadet Partisi'nde baba gitti, kızı geldi! "Benden şanslı aday yok"

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin belediye başkan adayları da netleşiyor. Saadet Partisi, Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde Ali Osman Yıldız'ı belediye başkan adayı olarak göstermişti. İlçe seçim kurulu, Ali Osman Yıldız'ın adaylığını kabul etmedi. Saadet Partisi, Ali Osman Yıldız'ın kızı Fatma Yıldız'ı aday gösterdi.

Nurü Ürkündaş: "Sarıoğlan'da ilk kadın belediye başkanımızı görmüş olacağız"

Fatma Yıldız'ın tanıtıldığı basın toplantısı, Saadet Partisi İl Başkanlığında gerçekleştirildi. Sarıoğlan'da Fatma Yıldız ile seçim heyecanını yaşayacaklarının altını çizen Saadet Partisi İl Başkanı Nurü Ürkündaş, "Seçim kurullarına yapılan itirazlar, Ali Osman Yıldız'ın adaylığının reddiyle sonuçlandı. İlçede yapılan istişareler sonucu Fatma Yıldız başkanımız ile yolumuza devam etme kararı aldık. Büyükşehir belediyesi ile 16 ilçemizde adaylarımızı belirleyeceğiz. Sarıoğlan Belediyesinde ilk kadın belediye başkanımızı görmüş olacağız." dedi.

Fatma Yıldız: "Türkiye'de benden şanslı aday yok"

Sarıoğlan'da belediye başkanlığı için yarışacak Fatma Yıldız ise, "Türkiye'de benden şanslı aday yok. Genç bir kadınım, yalnız değilim ve sarsılmaz bir azmim var. Eski belediye başkanımız olan babam Ali Osman Yıldız yanımda, Sarıoğlanlılar benimle beraber. Rakiplerimden çok öndeyim. Avantajlarımı değerlendirmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)