Meclis’te gergin anlar: Osman Gökçek’ten flaş tepki

TBMM Genel Kurulu’nda söz alan AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, CHP’ye tepki göstererek “FETÖ’ye operasyon yapıldıktan sonra Samanyolu TV’nin önünde zırıl zırıl ağlayan kişi sizsiniz. Özgür Özel Yahyalar Koleji’nden kızına ödül almıştır” dedi.

SİYASET 29.02.2024, 17:09 01.03.2024, 13:26 Şeyda Gül
Meclis’te gergin anlar: Osman Gökçek’ten flaş tepki

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, TBMM Genel Kurulu2nda söz aldı. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'a sert eleştirilerde bulunan Gökçek, Tanal’a FETÖ'ye yapılan operasyon sonrasında Samanyolu TV'nin kapısına gittiğini hatırlattı. “FETÖ'ye operasyon yapıldıktan sonra Samanyolu TV'nin önünde ağlayan kişinin Tanal olduğunu söyleyen Gökçek, “Kapılarda hüngür hüngür ağlarken, insanlar size geldiklerinde onları savunan sizdiniz” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel kızına ödül aldırdı

Gökçek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Yahyalar Koleji'nden kızına ödül aldırdığını dile getirdi. “Fethullah Gülen'in bir terörist olduğu devlet tarafından ilan edildikten sonra Adem Yavuz Arslan gibi insanlar Sayın Kılıçdaroğlu'nu desteklerken sizler tek bir kelime dahi etmediniz” diyen Gökçek, terör örgütü PKK’nın, FETÖ’nün CHP’yi desteklemesine ses çıkarmadıklarını iddia etti.

İmamoğlu’ndan sonra hangi arabalara biner oldun

CHP'li Günaydın'ı da eleştiren Gökçek, “Gökhan Günaydın, sen kendi sekreterine İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden hangi arabaları aldın? Eskiden ucuz bir arabaya binerdin, şimdi Ekrem İmamoğlu'yla aran iyi olduktan sonra hangi arabalara biner oldun” diye konuştu.

Yorumlar (0)