Öztürk Yılmaz’dan “namus” sözü: Bunu yaparsak birinci partiyiz!

Yenilik Partisi Genel Başkanı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, “namus ve şeref” sözü vererek 100 bin imza toplamaları durumunda Meclis’te birinci parti konumuna ulaşabileceklerini, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı da yenilgiye uğratabileceklerini öne sürdü.

SİYASET 05.02.2023, 09:48 05.02.2023, 10:33
Öztürk Yılmaz’dan “namus” sözü: Bunu yaparsak birinci partiyiz!

100 bin imza kampanyası başlatan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. “Namus ve şeref sözü veriyorum” çıkışını yapan Yılmaz, Meclis’te birincilik garantisi verdi.

“Bu konunun şakası olmaz”

Dün partisinin İzmir il binasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Yılmaz, “Bizlerin hazır bir şekilde beklemesi gerek. Bu noktada 100 bin imza oldukça önemli. Eğer söz konusu imzaları bir araya getirirsek ben sizlere garanti veriyorum. Meclis’te birinci parti konumuna ulaşabiliriz. Burayı yıkabiliriz. Bazı kişiler istediği kadar kapatmaya çalışsınlar. Biz eğer 100 bin imzayı bir araya getirirsek, ben sizlere namus sözü veriyorum. Bakın şerefim ve namusum üzerine söz veriyorum. Erdoğan’a seçimi kaybettiremezsem namussuzum. Bakınız, indiririm, bu konunun şakası olmaz” dedi.

Yorumlar (0)