“Aday olma” demişti: Kılıçdaroğlu, kendisine seslenen gençle buluştu

Dün İstanbul'da gerçekleştirilen Geleceği Kur Gençlik Festivali'nde CHP liderine “aday olma” diye çağrıda bulunan lise öğrencisi Ömer Faruk Berber ve Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi.

SİYASET 05.02.2023, 10:14
“Aday olma” demişti: Kılıçdaroğlu, kendisine seslenen gençle buluştu

İstanbul Küçükçekmece’deki Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde “Geleceği Kur” ismiyle gençlik festivali gerçekleştiren CHP’nin Gençlik Kolları, burada Kemal Kılıçdaroğlu’nu misafir etti. Etkinlik sırasında Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulunduğu sırada, seyirciler içerisinde olan lise öğrencisi Ömer Faruk Berber, CHP liderine “Aday olma” diye seslendi.

“Fikir özgürlüğüne sahip”

Etkinliğe katılım sağlayan bazı kişilerin müdahale ettiği Ömer Faruk Berber’in o anları ise sosyal medyada tepki gördü. CHP lideri Kılıçdaroğlu ise kendisine çağrıda bulunan gençle bir araya geldi.

Görüşmeye dair sosyal medya hesabından açıklamada bulunan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Gençlik Festivaline katılan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine seslenen lise öğrencisi Ömer Faruk ile bir araya geldi. Bütün insanların fikir özgürlüğüne sahip olduğunu ve görüşlere saygı duyduğunu ifade etti.” dedi.

Yorumlar (0)