Özgür Özel'den Behzat Ç. göndermeli övgü: "Beşikten polis!"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Etimesgut ilçesi belediye başkan adayı olan oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu yere göğe sığdıramadı. Eryaman temsilciliği önünde yapılan mitingde konuşan Özel, Beşikçioğlu'nun canlandırdığı "Behzat Ç." karakterine atıfta bulundu. "Erdal Bey beşikten polis." diyen CHP lideri, "Erdal Bey'in ekip kurma ve yönetme becerisini bilen biliyor." ifadelerini kullandı.

SİYASET 05.03.2024, 16:15 Hakan Öksüz
Özgür Özel'den Behzat Ç. göndermeli övgü: "Beşikten polis!"

Ankara'da partisinin Eryaman temsilciliği önünde vatandaşlara hitap eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerde başkentte zafere ulaşacaklarını kaydetti. Seçmenlerin rehavete kapılmadan sandığa gitmeleri gerektiğini kaydeden Özel, daha fazla ilçe kazanmak istediklerini söyledi. 

"Erdal Beşikçioğlu'nun ekip kurma ve yönetme becerisini bilen biliyor"

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu ile vatandaşların karşısına çıkan Özgür Özel, usta oyuncudan övgü dolu sözlerle bahsetti. Erdal Beşikçioğlu'nun çok iyi bir sanatçı ve yönetici olduğunu belirten CHP lideri, "Onun ekip kurma ve yönetme becerisini bilen biliyor. Oyunculuğunun yanı sıra yöneticilikte de çok becerikli. Erdal Bey'in örgütü çok genç, CHP de arkasında." dedi.

"Onun adaylığı, kahraman Türk polisine sevgimizin göstergesidir"

Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı başkomiser "Behzat Ç." karakterine atıfta bulunan Özel, "Daha önceki Etimesgut ziyaretimde Erdal Bey'in adaylığı hakkında 'Kahraman Türk polisine sevgimizin göstergesidir' demiştim. Polislerle sohbet ederken de aynı şeyleri duyuyorum. 'Behzat Komiserimizi aday gösterdiğiniz için teşekkürler' diyorlar. Erdal Bey beşikten polis." diye konuştu.

Yorumlar (0)