Murat Kurum açıkladı, işte mal varlığı!

Yerel seçimler öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un mal varlığı açıklandı. İşte Murat Kurum ile eşi Şengül Kurum üzerine kayıtlı varlıklar...

SİYASET 20.03.2024, 17:50 Hakan Öksüz
Murat Kurum açıkladı, işte mal varlığı!

31 Mart'taki yerel seçimler yaklaşırken adaylar mal beyanını açıklamaya başladı. AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum da mal varlığını kamuoyu ile paylaştı.

Mal bildirimine göre Ankara Çankaya'da kendi adına bir eve sahip olan Murat Kurum'un aracının edinme değeri ise 1 milyon 200 bin TL. Murat Kurum'un 55 bin doların yanı sıra 40 bin avro ve 200 bin Türk lirası varlığı bulunuyor. Öte yandan Kurum, bir tüfeğe ve adına kayıtlı iki silaha sahip. 

Şengül Kurum'un üzerine kayıtlı varlıklar

Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum'un ise toplam değeri 1 milyon 910 bin TL olan altın ve takıları bulunuyor.

Kağıthane'den satın alınan ve değeri 22 milyon lira olan evin, Şengül Kurum'un adına kayıtlı olduğu kaydedildi. Bununla birlikte Şengül Kurum'un 14 milyon lira da borcu var.

Şengül Kurum'un, babası ile annesine aldığı Ankara Altındağ'daki bir evi var. Kurum ailesinin çocuklarının üzerine kayıtlı 381 bin, 504 bin ve 538 bin değerinde altını bulunuyor.

Yorumlar (0)