Sır gibi intihar! Fenomen çiftin şirketine kayyum olarak atanmıştı

Bünyamin Ergün, üzerinde çeşitli suçlamalar bulunan fenomen çiftin şirketlerine kayyum olarak atanmıştı. Ancak, yaşadığı sorunlar ve baskılar nedeniyle Ergün, yaşamına son verdi.

GÜNDEM 20.03.2024, 18:35 Buse Önder
Sır gibi intihar! Fenomen çiftin şirketine kayyum olarak atanmıştı

Sosyal medya fenomeni Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz'ün şirketlerine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün'ün yaşamına son verdi. İstanbul Başakşehir'deki evinin 9. katından kendini apartman boşluğuna bırakarak intihar eden Bünyamin Ergün'ün yaşamına son verme nedeninin bunalım ve ailevi sorunlar olduğu iddia edildi.

‘Çok fazla kötülük var’

İstanbul Başakşehir'deki evinin 9. katından kendini apartman boşluğuna bırakarak intihar etti. Olay yerinde yapılan incelemede, Ergün'ün kendini attığı pencerenin yanında bir evrak çantası bulundu. Çantanın içinde, Ergün'ün kimliği, bir not ve bazı belgeler bulundu. Notunda, "Çok fazla kötülük var, kimsenin kabahati yok. Ne yaptıysam kendime yaptım" ifadeleri yer alıyordu.

Suçlamaları reddettiler

Bünyamin Ergün'ün intiharı, sosyal medya fenomeni Özlem Öz ve Tayyar Öz hakkında sürmekte olan 4 ayrı soruşturmayla yakından ilişkilendiriliyor. Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz, suçlamaları reddetmiş olsalar da, Ergün'ün yaşamına son vermesiyle birlikte soruşturmanın seyri üzerinde yeni bir etki alanı açılmış oldu.

Ergün'ün ailevi sorunlar yaşadığı ve son zamanlarda bunalıma girdiği iddia edilirken, intihar kararının altında yatan nedenler daha detaylı bir şekilde araştırılmaya devam ediyor.

Yorumlar (0)