Mansur Yavaş “Yeter ki rahat olun” diyerek açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin Ankara’da misafir ettiği depremzedelere ilişkin yaptığı açıklamada “Çocukların okul veya sizlerin başka türlü ihtiyaçları için bütün personelimiz sizlerin hizmetinizdedir, yeter ki rahat olun” dedi.

SİYASET 07.02.2024, 10:45 07.02.2024, 18:04 Şeyda Gül
Mansur Yavaş “Yeter ki rahat olun” diyerek açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gazipark'ta dün düzenlenen Depremzedeleri Anma Programı’nda, belediyenin misafirhanelerinde konaklayan depremzedelerle akşam yemeğinde önemli açıklamalarda bulundu. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde yaptığı açıklamada “Bir yıl önce çok büyük bir acı yaşadık” diyen ABB Başkanı Yavaş, devletimizin bu acıları sarmaya çalıştığını vurguladı. “Bizler de burada sizlere destek olmak suretiyle mağduriyetin en aza inmesi için çalışıyoruz” diyen ABB Başkanı Yavaş, depremzedelerin 'Biz daha ne kadar burada kalacağız, bizi çıkaracak mısınız' diye sorduklarını anlattı. Böyle bir şey olmaığını açıklayan ABB Başkanı Yavaş, “İnşallah oradaki evlerinize kavuşuncaya kadar bizim misafirimizsiniz, bunu unutmayın. Çocukların okul veya sizlerin başka türlü ihtiyaçları için bütün personelimiz sizlerin hizmetinizdedir, yeter ki rahat olun” ifadelerini kullandı.

Görevimizi yapmaya çalışıyoruz

“Orada bir kısım konteyner, bir kısım çadır içinde rahat ediyor/edemiyor” diyen ABB Başkanı Yavaş, ama burada bulundukları müddetçe hiçbir şekilde hiçbir eksiğiniz olmadan belediye olarak yardımcı olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Kendisinin yaptığının görevi olduğunu vurgulayan ABB Başkanı Yavaş, ülkemizin başka bir yerinde veya Ankara'da böyle bir sorun yaşansaydı şu anki depremzedelerinde o zaman bizim elimizden tutacağını söyledi. Türk milletinin büyüklüğünün burada olduğunu dile getiren ABB Başkanı Yavaş, “Karşılıklı dayanışma içerisinde burada kime ne düşüyorsa herkes kendi görevini yapmaya çalışıyor. Biz de görevimizi yapmaya çalışıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)