İYİ Parti’de yaprak dökümü: Belediye başkanı istifa etti

İYİ Parti'de istifa depremleri sürerken, bu kez istifa haberi Erzurum Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir’den geldi.

SİYASET 03.06.2024, 16:38 04.06.2024, 18:27 Şeyda Gül
İYİ Parti’de yaprak dökümü: Belediye başkanı istifa etti

31 Mart yerel seçimlerin ardından İYİ Parti’de esmeye başlayan istifa rüzgarları durmak bilmedi. Yakın zamanda partiden istifa ettiğini duyuran Antalya Milletvekili Aykut Kaya’nın ardından bugün yeni bir istifa haberi daha geldi.  Erzurum Horasan’da Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Özdemir, İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu.

Dervişoğlu'na "hayırlı olsun" ziyareti yapmıştı

Hayrettin Özdemir, 9 Mayıs'ta İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmişti. “En önemli ve en başta tebrik Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu'na Sayın Dervişoğlu bizim için çok kıymetli, değerli isimdir” diyen Özdemir, İYİ Parti camiasına, Türkiye'ye ve Türk milletine hayırlı olması temennisinde bulundu. Türkiye'nin meseleleri noktasında önemli hizmetlerde bulunan Sayın Genel Başkanı tebrik ettiğini dile getiren Özdemir, “Bilgisi, birikimi, tecrübesiyle, bu görevi layıkıyla yapacağına da yürekten inanıyorum, başarılar diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)