İmamoğlu, Halk Buluşması programında konuştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Arnavutköy’de düzenlenen ‘Halk Buluşması’ programında konuştu.

SİYASET 26.02.2024, 21:07 27.02.2024, 12:48 Buse Önder
İmamoğlu, Halk Buluşması programında konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy’de düzenlenen ‘Halk Buluşması’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. İmamoğlu, konuşmasında 10 yıl önce AK Parti'nin tek kaybettiği ilçe olan Beylikdüzü'nü kazandığını ve o günden beri karşılaştığı engellemelere rağmen çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

İstanbul'un rantını 16 milyon insanla paylaşma çabasında olduğunu belirten İmamoğlu, "O yüzden beni buralardan uzak tutmaya çalışıyorlar. O yüzden istiyorlar ki, Ekrem İmamoğlu 16 milyona bu rantı dağıtmasın, bir avuç insan yararlansın. Ama biz buna müsaade etmeyeceğiz. Millet uyandı." dedi.

Kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi

İmamoğlu, kendisine yönelik eleştirilere de değinerek, cesur bir şekilde fikirlerini dile getirdiğini ve buna rağmen oyunlarla yıldırmaya çalışıldığını belirtti. Davet konusuna da değinen İmamoğlu, bu durumu toplumun kültürü ve adetleriyle bağdaştırarak eleştirdi. Ayrıca, deprem bölgesine koşma ve projelerin büyük bir kısmını tamamlama konusundaki iddialarını hatırlatarak, "Zaten kampanya döneminde iki doğru söyledi, onlar da bunlar" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, konuşmasının sonunda, halkın kendisine olan destekleriyle cesur bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğini vurgulayarak, gelecekte de millete hizmet etme azminde olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)