Erik Dalı ile zaferini kutlayan Erdal Beşikçioğlu, sözünü verdi

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde girdiği yarışı kazanarak belediye başkanı olan oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut CHP İlçe Binası önünde vatandaşlar ile buluştu. Erik Dalı eşliğinde eğlenen vatandaşlara seslenen Beşikçioğlu, "Birileri 'oyuncudan başkan olmaz' diyordu, inanmıyorlardı. Sizler inandınız. Hiçbir belediye çalışanını işten çıkarmayacağım. Bu da Erdal Beşikçioğlu sözüdür." dedi.

SİYASET 01.04.2024, 18:38 02.04.2024, 17:13 Hakan Öksüz
Erik Dalı ile zaferini kutlayan Erdal Beşikçioğlu, sözünü verdi

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için dün sandık başına giden milyonlarca seçmen, yerel yöneticilerini belirledi. CHP'nin Türkiye genelinde birinci parti olarak çıktığı seçimlerin sonuçları, dünyada yankı uyandırdı. Ankara'nın Etimesgut ilçesinden aday olan oyuncu Erdal Beşikçioğlu, yüzde 56.58 oranında oy alarak belediye başkanı seçildi.

Erik Dalı ile coştular

Erdal Beşikçioğlu'nun başarısı, hayranlarını coşturdu. Etimesgut'un yeni belediye başkanı Beşikçioğlu'nun, bugün saat 17.30'da Etimesgut CHP İlçe Binası önünde vatandaşlar ile buluşacağı duyuruldu. İlçe binasının önünde toplanan vatandaşlar, Erik Dalı ile coştu.

İşte vatandaşlara hitap eden Erdal Beşikçioğlu'nun konuşmasından satır başları...

"Hiçbir belediye çalışanını işten çıkarmayacağım. Bu da Erdal Beşikçioğlu sözüdür."

"Birileri 'oyuncudan başkan olmaz' diyordu, inanmıyorlardı. Sizler inandınız."

"Hep beraber gerçek belediyeciliğin nasıl yapılacağını göstereceğiz."

"Bugünlere hasret kalmıştık, çok güzelsiniz."

"Size bir söz vermiştim, haydi hep beraber erik dalı."

Yorumlar (0)