Yavaş ve Beşikçioğlu’ndan ortak çağrı: El ele güzel işler yapacağız

Mansur Yavaş, CHP'nin Etimesgut Belediye başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ile birlikte ilçede esnafı ziyaret etti. Yavaş, "İnşallah Erdal Bey ile el ele verip çok güzel işler yapacağız" dedi.

SİYASET 07.03.2024, 18:56 08.03.2024, 17:30 Şeyda Gül
Yavaş ve Beşikçioğlu’ndan ortak çağrı: El ele güzel işler yapacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgut ilçesinin İstasyon Caddesi'nde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti ve seçim ofisi açılışıyla bölge halkıyla bir araya geldi. Ziyarete, CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ve CHP Etimesgut Belediyesi Grup Başkan Vekili Sait Atalay da eşlik etti.

Başkan Yavaş, İstasyon Caddesi'nde bulunan mağazaları dolaşarak esnafı selamladı. Esnafın sorunlarını dinleyen Yavaş, aynı zamanda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Yerel esnafın nabzını tutan Başkan Yavaş, ilçedeki ticari faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

‘Erdal Bey ile çok güzel işler yapacağız’

Esnaf ziyaretlerinin ardından Yavaş, İstasyon Seçim Ofisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde konuşan Başkan Yavaş, "Seçim büronuz hayırlı olsun, başarılar diliyoruz. İnşallah Ankara'daki büyük değişimi hep beraber gerçekleştireceğiz. Büyükşehir inşallah devam ediyor. İlçelerin hepsi de arkamızdan geliyor. Artık mecliste sorun yaşamayacağız. Bütün hedefimiz o. İnşallah Erdal Bey ile el ele verip çok güzel işler yapacağız" şeklinde konuştu.

Beşikçioğlu’ndan başarı vurgusu

Etimesgut'un yerel yönetimi için CHP adayı Erdal Beşikçioğlu ile iş birliği vurgusu yapan Başkan Yavaş, Ankara genelindeki değişimin sürdürüleceği ve ilçelerle birlikte başarıya ulaşacaklarına olan inancını dile getirdi.

Açılış sonrasında katılımcılar, Başkan Yavaş'ın liderliğindeki Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın, ilçelerdeki dönüşümü hızlandıracağına dair umutlarını dile getirdi.

Yorumlar (0)