Erbakan ateş püskürdü: İşte Yeniden Refah Partisi’nin seçime girme sebebi…

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yaptığı açıklamada “Yeniden Refah Partimiz bütün seçim bölgelerinde herhangi bir siyasi partiye kazandırmak veya kaybettirmek için değil, seçimi kazanmak üzere adaylarını çıkarmıştır” dedi.

SİYASET 20.02.2024, 21:22 Şeyda Gül
Erbakan ateş püskürdü: İşte Yeniden Refah Partisi’nin seçime girme sebebi…

Bir gazetecinin nezaket ziyaretine ilişkin basına yansıyan haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Sohbet esnasındaki ifadelerimiz, Yeniden Refah Partisi olarak biz Ankara ve İstanbul’da kendi adaylarımızı çıkarmazsak, Ankara’da Mansur Yavaş’ın, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazanabileceği yönünde olmuştur. Bunun önemli sebeplerinin bir tanesi ise ekonomik krizden bunalan halkın iktidara bu seçimde bir uyarı yapmak istemesidir” ifadelerini kullandı.

Kimseye kazandırmak için değil, kendimiz kazanmak için seçimdeyiz

Yeniden Refah Partisi'nin üç büyük ilde aday çıkararak tepki oylarını alacağını belirten Erbakan, Ankara’da da, İstanbul’da da seçimi CHP adayları değil, Yeniden Refah Partisi’nin adaylarının kazanacağını söyledi. Milli Görüş çizgisinde yoluna devam eden Yeniden Refah Partisi’nin bütün seçim bölgelerinde herhangi bir siyasi partiye kazandırmak veya kaybettirmek için değil, seçimi kazanmak üzere adaylarını çıkardığını vurgulayan Erbakan, “İstanbul ve Ankara’da da bu iddiayla seçime girmektedir” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)