Davutoğlu’nun “kriz çıkar” sözlerine Kılıçdaroğlu’ndan yanıt

Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'nun "Kriz çıkar" ifadelerine değinen Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Davutoğlu'na bir soru yöneltiliyor, 'Efendim, eğer bir kişi size sizin oyunuz kaç? Bu nedenle size hak verilmesin.' Kendisi de 'O zaman kriz çıkar' diye yanıt veriyor. Doğru." dedi.

SİYASET 15.01.2023, 11:58 15.01.2023, 12:34
Davutoğlu’nun “kriz çıkar” sözlerine Kılıçdaroğlu’ndan yanıt

Geçtiğimiz haftalarda Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, bir televizyon kanalına katılmış ve kendisine yöneltilen, “‘Eğer size oy oranınız az. Hak vermeyeceğiz’ denirse. Ne olacak?” sorusuna “Kriz çıkar” yanıtını vermişti. Söz konusu olay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından değerlendirildi.

“Bir tezgah kuruluyor”

Bir televizyon kanalında açıklamada bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Davutoğlu'na bir soru yöneltiyorlar, 'Efendim birisi size dese ki ‘Oyunuz düşük. Bundan dolayı size hak verilmesin. Bu durumda ne olur?’ Bu duruma karşılık olarak 'O zaman kriz çıkar' diye yanıt veriyor. Dediği doğru. Yanlış mı? Bir kişi gidip genel başkana 'Senin oyun kaç ki sen niye bu kadar konuşuyorsun?' diyebilir mi? Bu durum tamamen biz bir lafı nasıl alabiliriz liderin ağzından ve almış olduğumuz bu sözü ne şekilde masayı dağıtmak üzere kullanabiliriz? Şu an bir tezgah oluşturuluyor. Biz bu tezgahların hepsinin farkındayız. Vatandaşlarımızdan sadece şunu talep ediyoruz, bizi sabırlı ve sakin şekilde dinlesinler. Biz bu şekilde Türkiye'yi düzene sokacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)