CHP Genel Başkanı Özel, Döğüşcü'nün cenazesine katıldı

Osmaniye'de dün Irak'ın kuzeyinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'in cenaze törenine katılan CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü (51), yaşadığı kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Cenazesine CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katıldığı törenle Döğüşcü, toprağa verildi.

SİYASET 05.02.2024, 17:38 06.02.2024, 09:18 Buse Önder
CHP Genel Başkanı Özel, Döğüşcü'nün cenazesine katıldı

Dün Irak'ın kuzeyinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'in cenaze törenine katılan CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşcü, cenaze töreni sırasında rahatsızlanarak Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Döğüşcü, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı ancak bu sabah hayatını kaybetti.

Cenazeye siyasi akını

Evli ve bir çocuk babası olan Döğüşcü'nün cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Kadirli ilçesi Cığcık köyüne getirildi. Cenaze namazı, Cığcık köyünde kılındı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, çevre il ve ilçelerin belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu birçok isim cenaze törenine katıldı.

Tabutuna omuz verdi

Törende, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Döğüşcü'nün cenaze tabutuna omuz verirken duygu dolu anlar yaşandı. Namazın ardından Döğüşcü'nün cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit cenazesinin acı atmosferine eklenen Mehmet Orhun Döğüşcü’nun bu beklenmedik kaybı, yakınları, dostları ve siyasi çevreleri derin bir üzüntüye boğdu.

Yorumlar (0)