Bahçeli'den CHP'ye tepki: Bedelini 14 gün sonra ödeyecek

Partisinin 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Balya balya para sayan CHP yönetimi, 'DEM'lenip PKK ile kent ittifakı maskesi altında organik bağ kurmasının bedelini 14 gün sonra sandıkta ödeyecektir” dedi.

SİYASET 17.03.2024, 12:52 Şeyda Gül
Bahçeli'den CHP'ye tepki: Bedelini 14 gün sonra ödeyecek

Ankara Spor Salonu'nda yapılan Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda partinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. “Davamız ağırdır, davamız zordur. Ucuz yoldan menfaat umanların harcı değildir” diyen Bahçeli, davasının mazlumların ve gariplerin davası olduğunu söyledi. Davanın Türk milletinin davası olduğunu kaydeden Bahçeli, 55 yıl boyunca milli ve manevi değerleri savunduklarını hatırlattı. Çanakkale'yi geçemeyenlerin şimdi Türkiye'yi geçmeye uğraştığını dile getiren Bahçeli, “Türkiye Cumhuriyeti'nin yüz yıllık mirasını yağmalayan habis güruh milletimizi mağlup etmek için yanıp tutuşuyor” ifadelerini kullandı.

Bedelini sandıkta ödeyecek

Muhalefetin baktığını göremediğini ve gördüğünü idrak edemediğini savunan Bahçeli, CHP’nin rotasını kaybettiğini söyledi. CHP’nin DEM'lilerin kuyruğuna takıldığını belirten Bahçeli, kimin genel başkan olduğu belli olmayan bir kaos ortamının hakim olduğunu vurguladı. DEM'lenip PKK ile ittifak kurmanın bedelini sandıkta ödeyeceklerini anlatan Bahçeli, CHP'yi Saraçhane'den yöneten zatın artık vaktinin dolduğunu dile getirdi. MHP lideri Bahçeli, “Ofislerde utanmadan, sıkılmadan balya balya para sayan CHP, kent uzlaşısı altında DEM ile ittifakının hesabını 14 gün sonra verecektir” değerlendirmesinde bulundu.

Bölücü terör sorunu, yeni yüzyılda kesinlikle bitecek

Türkiye Cumhuriyeti'ni kader birlikteliği yapanların kurduğunu ifade eden Bahçeli, ayırmadan, ayrışmadan Türkiye için çalışacaklarını belirtti. Her türlü ayrımcılık, bölücülük, ırkçılık, yabancı düşmanlığının ayakların yedi kat altında olduğunu savunan Bahçeli, Türkiye'nin bir Kürt sorunu olmadığını, buna mukabil çok tehlikeli bölücülük ve terör sorunu olduğunu vurguladı. Bahçeli, “Bölücü terör sorunu, yeni yüzyılda kesinlikle bitecektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz

CHP'de kimin genel başkan olduğunun belli olmadığını belirten Bahçeli, partisini yönetemeyenlerin yerel yönetimde de hizmet edemeyeceğini aktardı. Cumhur İttifakı’nın 31 Mart'ta millet tarafından verilecek görev için hazır olduğunun bilgisini veren Bahçeli, MHP ve Cumhur İttifakı'nın başarmasının Türk milletinin şahlanması olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu dile getiren Bahçeli, “Türk milletini yalnız bırakamazsınız. Ayrılamazsın, bırakamazsın, Türkiye Yüzyılına beraber yürüyeceğiz. Yeni yüzyılın kurtarıcısı olarak sizi görüyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)