Bahçeli: ‘CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyun’

Ankara'da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP demek DEM demektir. CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyundur. Hesapları tutmaz" dedi.

SİYASET 11.02.2024, 15:21 12.02.2024, 18:03 Buse Önder
Bahçeli: ‘CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyun’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da düzenlenen seçmen iletişim merkezi açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, Ankara'da yaşayan vatandaşlara elini uzatarak, gönül birliği olmadan gönül kazanmanın mümkün olmadığını ifade etti. Millete gönül verenler olarak ülkeye ömürlerini adadıklarını vurgulayan Bahçeli, hiçbir vatandaşı "öteki" olarak görmediklerini belirtti. Cumhur İttifakı'nın sürekli çalıştığını ve mahalli seçimlere hazırlık sürecini dolu dolu geçireceklerini söyledi.

’31 Mart ile kayıplar sona erecek’

Bahçeli, 31 Mart seçimleriyle kayıp yılların sona ereceğini ve belediye kaynaklarını teröristlere sevk edenleri hesaplaşacaklarını ifade etti. Devletin kasasını gasbedenlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı çürümüşlerin kenara çekileceğini belirtti. Uzlaşmanın zemini olarak Ankara'nın tarihi miras ve emanetlerini gösteren Bahçeli, devlet ile millet arasında uyumun cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine bağlı olduğunu savundu.

‘Sinsi bir oyundur’

MHP lideri, CHP'nin içsel sorunlarına dikkat çekerek, Cumhur İttifakı'nın zalimlere karşı Cumhur'un iradesi olduğunu söyledi. CHP'nin içsel çatışmalarını "DEM'lenmiş" olarak nitelendirip, CHP ve DEM'in ayrı aday belirlemesini sinsi bir oyun olarak değerlendirdi. Bahçeli, CHP'nin PKK'nın eline geçtiğini ve terör devletine onay veren bir yönetim olduğunu iddia etti.

Son olarak, 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın başarılı olacağını ve Türkiye'yi tehlikelerden korumanın bir görev olduğunu vurgulayan Bahçeli, dava arkadaşlarına ve tüm adaylara başarılar diledi. Bahçeli, Ankara'yı ve tüm ilçeleri istediklerini belirterek, Cumhur İttifakı'nın gönlünde herkese yer olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)