AK Partili Fatma Selim Baltacı'ya veda!

AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Baltacı için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

SİYASET 11.02.2024, 17:27 12.02.2024, 09:34 Buse Önder
AK Partili Fatma Selim Baltacı'ya veda!

İl Meclis üyeleriyle mülakattan çıkarak aracına gitmek üzere karşıdan karşıya geçmeye çalışan AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'ya bir otomobil çarpmıştı. Polis ve sağlık ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine sevk edildiği kaza sonucunda yola savrulan Baltacı ağır yaralanmıştı.

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Baltacı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş, kazaya karışan otomobilin sürücüsü ise gözaltına alındı. Baltacı'nın vefatının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

‘Haberi aldığımızda vurulmuşa döndük’

Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, "Yol arkadaşımız, dava arkadaşımız... Her nefis ölümü tadıcıdır. Allah'tan geldik, Allah'a gideceğiz. Fatma Sevim kardeşimiz, yol ve dava arkadaşımız ebediyete uğurlanacak. Yol arkadaşı olarak haberi aldığımızda vurulmuşa döndük. Dava ve yol arkadaşlarının böyle birbirleriyle bu tür imkanlara bulunmaları kolay değil. Ölüm, hayat hepsi bizim için birer imtihan. Burada da böyle bir imtihanı yaşamış oluyoruz. Ailesine sabırlar diliyorum" dedi.

Yorumlar (0)