Bakan Koca, Kadir İnanır'ın sağlık durumunu açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, evinde rahatsızlanarak hastanede yoğun bakıma alınan Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

SAĞLIK 24.03.2024, 18:28 25.03.2024, 13:48 Şeyda Gül
Bakan Koca, Kadir İnanır'ın sağlık durumunu açıkladı

Usta oyuncu Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanmasının ardından ve Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların ilk müdahalesinin ardından tedavisine yoğun bakımda devam edilen İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Değerleri değerlendirilerek uyandırılması planlanıyor

Kadir İnanır’ın bugün sabah saatlerinde hastaneye bilinci kapalı bir şekilde getirildiğini ifade eden Bakan Koca, tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açıldığını ifade etti. Ardından yoğun bakıma alındığını ve entübe edildiğini belirten Bakan Koca, uyutulmuş olarak takibine karar verildiğinin bilgisini verdi. Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılmasının planlandığını kaydeden Bakan Koca, “Değerli sanatçımızın ailesine, tüm sevenlerine bu üzücü olay sebebiyle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)