Lüks araçlar ihaleye çıkıyor! TMSF'den uyarı geldi

TMSF, 22 Şubat'ta yapılacak ihalede 19 lüks aracı satışa çıkaracak. Satışa aracılık yapacağını iddia eden kişilere güvenilmemesi gerektiği kaydedildi. Satışa konu araçların kapsamı ve muhammen bedelleri açıklandı.

OTOMOTİV 09.02.2024, 17:19 12.02.2024, 09:34 Hakan Öksüz
Lüks araçlar ihaleye çıkıyor! TMSF'den uyarı geldi

Lüks araç satın almak isteyenlere ulaşan dolandırıcıların, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) logosu ile adını kullanarak vatandaşları kandırmaya çalıştığına dair ihbarlar geldi. TMSF, lüks araç almak isterken dolandırıcıların ağına yakalanmamak için dikkatli olmak gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

"TMSF'nin satış ihalelerinde aracı olmaz"

Açıklamada, bir kamu kurumu olan TMSF'nin, satışları mevzuat çerçevesinde yaptığı kaydedildi. Söz konusu satışlara kimsenin aracılık yapamayacağı belirtildi. Araç satış ihalelerine https://www.tmsf.org.tr adresinden ulaşılabileceği, ihale şartnamesi uyarınca engeli bulunmayan herkesin bu ihalelere katılabileceği vurgulandı.

TMSF Kurumsal İletişim Müdürlüğü, halk aracında "çantacı" ve "komisyoncu" olarak anılan, kendilerini "aracı" olarak tanıtan şahıslara güvenilmemesi gerektiğini bildirdi. Henüz satış duyurusu yapılmayan araçların düşük bedellere alınmasının mümkün olmadığını ifade edildi.

22 Şubat'ta ihale var

TMSF binasında 22 Şubat Perşembe günü saat 10.00'da araç satış ihalesi yapılacak. 19 aracın satışa sunulacağı ihalede Land Rover, Mercedes, Porsche ve Bentley gibi markalara ait araçlar görücüye çıkacak. 

Satışa konu araçların kapsamı ve muhammen bedelleri

Yorumlar (0)