Ocak ayında izleyiciyle buluşacak diziler

Ocak ayında Hollywood yıldızlarının da rol aldığı birçok dizi platformlar üzerinden yayınlanacak. İşte dizi tutkunları için ocak ayı rehberi...

MEDYA 28.12.2023, 16:33 Hakan Öksüz
Ocak ayında izleyiciyle buluşacak diziler

Dizi tutkunları, yeni yıla az kala ocak ayında hangi dizilerin yayınlanacağını araştırıyor. Netflix, Amazon Prime, Disney+, Hulu, AMC ve Apple TV+ gibi platformlarda Ocak 2024'de yayınlanacak diziler paylaşıldı.

The Brothers Sun

4 Ocak Perşembe günü Netflix'te "The Brothers Sun" dizisi yayınlanacak. Kaliforniya'da sıradan bir hayat süren Bruce, Taipei'de yaşayan kardeşi Charles'ın gelişiyle birlikte kendisini aksiyonun ortasında bulur. Sakin bir hayat yaşamak isteyen Bruce, Tayvanlı bir çete ile yüz yüze gelecektir. Ünlü aktris Michelle Yeoh, dizide "Mama Yeoh" rolünü üstleniyor.

Echo

Emily Cohen'in sorumluluğunda çekilen Echo dizisi, Marvel tutkunlarını heyecanlandırdı. 10 Ocak'ta Disney+ ile Hulu platformlarında izleyiciyle buluşacak dizinin kadrosunda Alaqua Cox ile Vincent D'Onofrio gibi oyuncular yer alıyor.

Çete lideri Maya Lopez'in amacı, suç savaşçısı Ronin'den intikam almaktır. Kızılderili kökleriyle ilişki kurmaya çalışan Maya Lopez, aile ve toplumun anlamını kavramaya çalışırken kendisiyle yüzleşecektir.

Monsieur Spade

14 Ocak'ta AMC'de yayınlanacak Monsieur Spade, Dashiell Hammett'in "The Maltese Falcon" isimli romanından uyarlandı. Özel dedektif Sam Spade'in emeklilik günleri, Fransa'daki bir manastırda yaşanan vahşetle bölünür. Monsieur Spade, dedektif ve suç hikayelerini sevenler için öneriliyor.

Death and Other Details

Kilitli bir odada yaşanan cinayet, yanlış zamanda olmaması gereken bir yerde bulunan Imogene Scott'u baş şüpheliye dönüştürür. Dünyadaki en iyi dedektif olarak kabul edilen Rufus Coteworth, davaya dahil olur. Dizi, 16 Ocak'ta Hulu platformunda yayınlanacak.

Griselda

Narcos'un yapımcılarının yeni dizisi Griselda, 25 Ocak'ta Netflix'te izleyiciyle buluşacak. Kolombiyalı kartel lideri Griselda Blanco'nun gerçek hayat hikayesinin konu edileceği dizinin başrolünde Sofia Vergara var. 

Masters of the Air

26 Ocak'ta Apple TV+'da yayınlanacak Masters of the Air, Donald Miller'ın kitabından uyarlandı. 2. Dünya Savaşı esnasında ABD Ordusu Hava Kuvvetleri'ne bağlı 100. Bomba Grubu'nun hikayesinin anlatıldığı dizinin yapımcıları arasında Steven Spielberg ve Tom Hanks bulunuyor.

Expats

Nicole Kidman ve Sarayu Blue gibi oyuncuları kadrosunda barındıran Expats, 26 Ocak'ta Prime Video platformunda izleyiciyle buluşacak. Amerikalı mimar Margaret, İngiliz göçmen Hilary ve Koreli-Amerikalı Mercy'nin zorunlu ve geçici dostluğu, hayatın tüm renklerini barındıran geniş bir anlatı sunuyor.

Yorumlar (0)