Nagihan'ın durumu nasıl, Survivor'dan ayrılıyor mu?

Survivor'da dizinden sakatlanan Nagihan Karadere'nin günlerdir yarışmalarda yer almaması, hayranlarındaki endişeyi artırdı. Nagihan diskalifiye mi oldu? sorusuna yanıt aranırken Acun Ilıcalı'dan Nagihan'ın durumuyla ilgili yorum geldi.

MEDYA 06.03.2024, 11:23 07.03.2024, 09:26 Hakan Öksüz
Nagihan'ın durumu nasıl, Survivor'dan ayrılıyor mu?

Nagihan Karadere, bu yıl ilk kez halk oylaması olmadan yapılan Survivor All Star 2024'ün en iddialı isimlerinden biriydi. Kırmızı takı adına yarışan Nagihan, bir oyunda dizinden yaşadığı sakatlık sonrası apar topar hastaneye kaldırıldı.

Nagihan diskalifiye mi oldu? 

Nagihan'ın acı içinde yerde kalması hayranlarını korkuttu. Gözyaşlarını tutamayan Nagihan'a ilk müdahale adada yapıldı. Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, Nagihan'ın durumunun kritik olduğunu belirtmişti. Survivor izleyicileri, Nagihan diskalifiye mi oldu? sorusunun yanıtını aramaya koyuldu.

Acun Ilıcalı: "Bu sene ayrılmasından yanayım"

Demet Akalın ile Jess Molho'nun sunduğu programa katılan Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere hakkında gelen soruyu cevapladı.

Nagihan'ın sonraki yıl yarışa katılmasının daha sağlıklı olacağını söyleyen Ilıcalı, "Kalıcı hasar olmayacak ama bu sakatlıkla Survivor'ı da kazanamaz bu sene. Buna rağmen devam etmek isterse o hakkını da elinden almak istemem." dedi.

Yorumlar (0)