Düello gecesi nefes kesti! Survivor'dan kim elendi?

Survivor All Star 2024'da dün akşam eleme adayı olan 4 yarışmacı, nefes kesen düellolara imza attı. Final düellosu kırmızı takımdan Mustafa Kemal ile mavi takımdan Hakan arasında oynandı. Peki Survivor'dan kim elendi? İşte eleme gecesi yaşananlar...

MEDYA 08.03.2024, 10:38 09.03.2024, 08:48 Hakan Öksüz
Düello gecesi nefes kesti! Survivor'dan kim elendi?

Dün akşam Survivor All Star 2024'da eleme heyecanı vardı. Kırmızı takımdan Mustafa Kemal, mavi takımdan ise Batuhan, Hakan ve Yaman eleme adayıydı. 4 yarışmacı eleme yarışlarında kıran kırana bir mücadele sergiledi. Oyunlar sonunda bir kişi adaya veda etti. Survivor All Star 2024'ten elenen son isim belli oldu. Survivor'dan kim elendi? sorusunun yanıtı araştırıldı.

Yaman ile Batuhan isimlerini hemen sildirdi

İlk eleme düellosu, mavi takımdan Yaman ile kırmızı takımdan Mustafa Kemal arasında oynandı. Bu düellodan galip çıkan isim Yaman oldu. Mavi takımın iki yarışmacısı Batuhan ile Hakan arasındaki düelloyu ise Batuhan kazandı.

Survivor'dan elenen Mustafa Kemal oldu

Final düellosunda Mustafa Kemal ile Hakan karşılaştı. Yarışmaya yedeklerden dahil olan ve ilk haftalarda fırtına gibi esen Mustafa Kemal, mavi takımdan Hakan'a 5-4 kaybetti ve Survivor'dan elendi.

Mustafa Kemal'in veda konuşması

Veda konuşması yapan Mustafa Kemal, "Ne söyleyeyim bilemiyorum, duygularım karışık. Her veda hüzünlü olur. Buraya ilk olarak 2018'de Mustafa Kemal olarak gelmiştim. Karakterim değişmedi ama değişen bazı şeyler var; eşim ve 10 aylık kızım. Çok özlediğim için belki de bu süreci yönetemedim. Evladım olduktan sonra bütün dünyam o oldu. Barakaya eşim ile kızımın adını vermiştim; Esra ile Kayra. Atakan (Avatar) kardeşim sen çok delikanlısın. Baraka sana emanet." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)