Bir Sevdadır "Bir Aile İstiyorum" dizisi seyirciyle buluştu

TRT 1'in ilk bölümü dün yayınlanan Bir Sevdadır "Bir Aile İstiyorum" isimli dizisinin galası İstanbul'da yapıldı. Peki dizinin konusu ne? Bir Sevdadır "Bir Aile İstiyorum" dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

MEDYA 01.02.2024, 15:05 Hakan Öksüz
Bir Sevdadır "Bir Aile İstiyorum" dizisi seyirciyle buluştu

Bir Sevdadır "Bir Aile İstiyorum" adlı yeni TRT 1 dizisinin ilk bölümü dün akşam ekranlara geldi. Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Sinan Tuzcu ve Ekin Mert Daymaz gibi oyuncuları kadrosunda barındıran dizi, çocuklarının geleceğini güvenceye almak isteyen "Yeşil" karakteri ile ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı'nın yollarının kesişmesi sonrası yaşananları konu ediniyor.

Ekran yolculuğuna başlayan dizinin galası, İstanbul'da yapıldı. Galaya, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ev sahipliği yaptı. Geceye yapımcı Mehmet Bozdağ'ın yanı sıra TRT Yönetimi, yönetmen Günay Günaydın ile oyuncular katıldı.

Başrol oyuncularından diziye dair açıklama

"Yeşil" karakterine hayat veren Sude Zülal Güler, güçlü bir senaryoya sahip dizinin seyirci tarafından benimsenmesini umduklarını söyledi.

Oyuncu Feyyaz Şerifoğlu ise, "Çok yoğun çalıştık. Şu an her şey güzel gidiyor. Ekip olarak uyumluyuz, sette aile ortamı var." dedi.

Dizinin drama ve komedi ögeleri barındıran bir yapım olduğunun altını çizen aktör Sinan Tuzcu, izleyicilerin diziyi seveceğinden oldukça emin.

Yorumlar (0)