"Wanda Nara, Icardi'yi aldattı" iddiası! Mahkeme karar verdi

Wanda Nara'nın, Marcelo Brozovic ile ilişki yaşayarak Mauro Icardi'yi aldattığı iddiasında bulunan bir haber yapan gazeteci Fabrizio Corona, magazin basınında gündeme oturmuştu. Nara, Icardi ve Brozovic'in gazeteciye açtığı davanın kararı açıklandı.

MAGAZİN 01.03.2024, 15:01 02.03.2024, 11:55 Hakan Öksüz
"Wanda Nara, Icardi'yi aldattı" iddiası! Mahkeme karar verdi

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın aşkına gölge düşüren iddia, gazeteci Fabrizio Corona tarafından ortaya atılmıştı. İtalyan gazeteci, Wanda Nara'nın Marcelo Brozovic ile ilişki yaşayarak Icardi'yi aldattığını öne sürmüştü. 

"Hırvat futbolcu ile yasak aşk" iddiası hakkında karar

Wanda Nara'nın Hırvat futbolcu Brozovic ile gizli şekilde ilişkiye girdiği haberinin ardından iddiaların odağında yer alan üç isim de İtalyan gazeteci Fabrizio Corona'ya dava açmıştı. Sonucu merakla beklenen davada karar belli oldu.

Gazetecinin ödeyeceği tazminat açıklandı

Gazeteci Fabrizio Corona'nın; Icardi, Wanda Nara ve Marcelo Brozovic'e tazminat ödemesi kararlaştırıldı. İtalyan gazeteciye ayrı olarak 500 avro para cezası verildi. Icardi ile Wanda Nara'ya 7 bin 500 avro ödeyecek olan gazetecinin, Brozovic'e ödeyeceği tazminatın bedeli 5 bin avro olarak açıklandı.

Yorumlar (0)