Ünlü oyuncudan acı haber! Hayatını kaybetti

Seksenler dizisinde "Zafer" karakterini canlandırdığı Efe Deprem, Kağıthane D-100 Karayolu'nda motosikletiyle bariyerlere çarpıp hayatını kaybetti.

MAGAZİN 06.03.2024, 15:45 07.03.2024, 16:08 Buse Önder
Ünlü oyuncudan acı haber! Hayatını kaybetti

Seksenler dizisinin sevilen oyuncularından Efe Deprem, Kağıthane D-100 Karayolu'nda motosikletiyle karıştığı kaza sonucunda 41 yaşında yaşamını yitirdi. Kazanın Çağlayan metrobüs durağı yakınında Mecidiyeköy istikametinde gerçekleştiği öğrenildi.

Olayın detaylarına göre, Efe Deprem'in kullandığı motosiklet, hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Deprem, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Deprem, Seksenler dizisinde canlandırdığı "Zafer" karakteriyle tanınıyordu.

Oyuncunun eşi Burcu Altın Deprem, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

‘Mutluyuz’ filminde oynamıştı

Efe Deprem'in son olarak İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu ile başrolleri paylaştığı "Mutluyuz" filminde rol almıştı.

İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabında duygusal bir paylaşımda bulunarak, "Hala inanamıyor insan, daha 3-5 evvel birlikte bir set geçirmiştik. Hayat gerçekten çok boşmuş... Canım kardeşim benim. Mekanın cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Efe Deprem ve Burcu Altın Deprem, 2019 yılında dünyaevine girmişti.

Yorumlar (0)