Önce tabanca ile poz verdi, sonra kendini savundu!

Adana'da, lüks bir otomobilde arkadaşına ait tabancayla poz veren 24 yaşındaki sosyal medya fenomeni Aleyna Kanko, gözaltına alındı. İlk ifadesinde verdiği savunma ise pes dedirtti.

MAGAZİN 04.03.2024, 17:30 05.03.2024, 18:07 Buse Önder
Önce tabanca ile poz verdi, sonra kendini savundu!

Sosyal medya fenomeni Aleyna Kanko, lüks bir otomobilin içinde elindeki tabancayla çektiği pozları sosyal medya hesabında paylaştı. Gasp Büro Amirliği ekipleri, hızla yayılan ve tepki çeken görüntüleri incelemeye alarak bir ihbar başlattı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, Aleyna Kanko'yu Çukurova ilçesindeki evinde gözaltına aldı.

‘Bu görüntüler eski’ dedi

Emniyete götürülen Aleyna Kanko, ifadesinde görüntülerin eski olduğunu iddia ederek, "Otomobil ve silah bana ait değil. Arkadaşıma ait tabancayı, kurusıkı zannediyordum" savunması yaptı.

Yaşanan olayın detaylarına dair sorular üzerine Kanko, geçmişte çekilen bir video olduğunu ve içeriğin şu anki durumu yansıtmadığını belirtti.

Serbest bırakıldı

Aleyna Kanko'nun sorgusu sonrasında savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı bildirildi. Olayın ardından sosyal medyada geniş bir yankı uyandıran görüntüler, toplumda tartışma yaratırken, Kanko'nun serbest bırakılması da dikkat çekti.

Konuyla ilgili olarak kamuoyunda farklı görüşler dile getirilmeye devam ediyor.

Yorumlar (0)