Müjdeli haberi verdi: Evleniyor!

Ünlü oyuncu Burak Yörük, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Tuana Yılmaz'a romantik bir evlenme teklifi yaptı. Heyecan dolu anlar, sevgilisi tarafından sosyal medyada paylaşıldı. İşte olayın detayları…

MAGAZİN 27.05.2024, 11:19 28.05.2024, 13:15 Melina Ay
Müjdeli haberi verdi: Evleniyor!

Son zamanlarda ekranlarda oynayan ‘Taş Kağıt Makas’ dizisinde Fecir Emirkıran karakterini canlandıran Burak Yörük’ten müjdeli haber geldi. Ünlü oyuncu Burak Yörük, özel hayatıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Bir süredir mutlu bir birliktelik sürdüren Burak Yörük ve sevgilisi Tuana Yılmaz, takipçilerini heyecanlandıran bir adım attı. Burak Yörük, sevgilisi Tuana Yılmaz’a evlenme teklifi etti ve Yılmaz bu teklife 'Evet' yanıtını verdi.

Sosyal medyadan duyurdular

Ünlü çift, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.Yılmaz, mutluluğunu, “İki kez 'Evet' dedim” diyerek dile getirdi. Burak Yörük ise, Tuana Yılmaz'a “Güzelim”yorumuyla karşılık verdi.

Yoğun ilgiye tutuldular

Paylaşımlarıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören çifte, İlayda Alişan, İpek Filiz Yazıcı, Zeynep Bastık ve Dilara Aksürek gibi ünlü isimler "Tebrikler" yorumlarıyla destek verdi.

Yorumlar (0)