Müjde Uzman "İlk kez tükendim" dedi, sebebini açıkladı

"Kızılcık Şerbeti" dizisindeki Alev karakteri ile popülerliğini artıran Müjde Uzman, hastaneden çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak içini döktü. "İlk kez tükendim" diyen ünlü oyuncu, "Dünyada 'sen yaparsın, halledersin' cümlelerinden daha boş bir şey yok. Konuşmayın daha iyi." ifadeleriyle veryansın etti.

MAGAZİN 22.05.2024, 10:14 Hakan Öksüz
Müjde Uzman "İlk kez tükendim" dedi, sebebini açıkladı

Ünlü oyuncu Müjde Uzman, "Kızılcık Şerbeti" dizisinde canlandırdığı "Alev" karakteri ile milyonların sevgilisi olmuştu. Ünlü oyuncunun, Kızılcık Şerbeti dizisinin setinde sinir krizi geçirdikten sonra yapımcı Faruk Turgut ile 3 saat toplantı yaptığı ileri sürüldü. Toplantının konusunun yeni sezon olduğu kaydedildi. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasının da bu sebeple geciktiği iddia edildi.

Hastaneden paylaşımlar yaptı

Hastaneye giderek serum takviyesi alan güzel oyuncu, paylaşımları ile hayranlarını korkuttu. Paylaşımlarında "tükendim" notunu gören hayranlar, ünlü oyuncunun Meryem Uzerli gibi "tükenmişlik sendromuna" yakalandığını düşündü.

"Zorbalığa uğruyorum, astım tedavisi görüyorum"

Müjde Uzman, kendisiyle ilgili yapılan haberlerin ardından sosyal medya hesabından içini döktü. Hayatımda ilk defa tükendiğini belirten ünlü oyuncu, mesleği nedeniyle zorbalığa maruz kaldığını anlattı. Tükenmişlik sendromunda olmadığını kaydeden Müjde Uzman, astım tedavisi gördüğünü belirtti.

"Alın parayı geri, kim istiyorsa onun olsun"

"Çok zenginsin, bana da yolla" gibi mesajlar karşısında sinirlendiğini belirten Uzman, "Alın parayı geri. Kim istiyorsa onun olsun. Asla kazanmadığım rakamları kazandığımı söyleyerek beni kırıyorsunuz." dedi.

"Konuşmayın daha iyi"

Hastaneden taburcu edildikten sonra Instagram hikayesinden videolar paylaşan Müjde Uzman, "Dünyada 'sen yaparsın, halledersin' cümlelerinden daha boş bir şey yok. Konuşmayın daha iyi. O an yanımızda birinin olmasından başka bir şey istemiyoruz. Kimi zaman bir şeylerin çözümü yoktur. Bu söylediklerinizle karşı tarafı daha da zorluyorsunuz." ifadelerini kullandı.

"Aptal olmadığına herkesi inandırman gerekiyor"

Yaptığı paylaşımların "ajitasyon" olarak algılanmaması gerektiğini kaydeden Müjde Uzman, "Empati yapın lütfen. Zor olan iş değil, insanlar. Eskiden etrafımdaki herkesin her şeyiyle ilgilenir, hiçbir şeye üşenmezdim. Bir günü 3 gün yoğunluğunda yaşardım. İlk kez tükendim. Kimseyi de inandıramıyorum. Hayatımın çok ışıltılı ve kolay olması gerektiğine inanıyor insanlar. Hobileri olan ve genele uymayan bir kadınsan, aptal olmadığına herkesi inandırman gerekiyor." diyerek veryansın etti.

Yorumlar (0)