Meryem Uzerli ücretini ikiye katladı! Kapıyı bu fiyattan açıyor

Film, dizi ve reklamların aranan yüzü olan Meryem Uzerli, yeni yıl ücretini artırdı. Ücretin ikiye katlayan güzel oyuncunun yeni dizi projesi olup olmadığı merak ediliyor.

MAGAZİN 15.01.2024, 16:43 Hakan Öksüz
Meryem Uzerli ücretini ikiye katladı! Kapıyı bu fiyattan açıyor

"Muhteşem Yüzyıl" adlı dizide hayat verdiği "Hürrem Sultan" karakteriyle milyonların sevgilisine dönüşen Meryem Uzerli, son zamanlarda Berlin-İstanbul hattında sık sık seyahat ederek işlerini yetiştirmeye çalışıyor. 40 yaşındaki Türk-Alman oyuncu, hayatını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşıyor.

Reklamların aranan yüzü oldu

Son zamanlarda yurt dışındaki önemli organizasyonlara katılan Meryem Uzerli, Türkiye'de de büyük projelerde yer alıyor. Güzel aktris, sadece dizi ve filmlerin değil, reklamların da aranan yüzü oldu. Pek çok marka, reklamlarında Meryem Uzerli'yi oynatmak için sıraya girmiş durumda.

Ücretini 10 milyon liradan 20 milyon liraya çıkardı

Daha önce gelen reklam tekliflerine kapıyı 10 milyon liradan açan güzel oyuncunun, yeni yılda ücretini artırdığı ileri sürüldü. Edinilen bilgilere göre Uzerli, bundan sonra 20 milyon liradan az gelmesi halinde reklam tekliflerini kabul etmeyecek.

Yeni dizi projesi olup olmadığı merak ediliyor

Meryem Uzerli'nin yeni sezonda rol alacağı dizilerden de yüksek ücret talep edeceği öğrenildi. Ünlü aktrisin bölüm başı ücretinde artışa gitmesinin ardından bu sezon herhangi bir dizide rol alıp almayacağı merak ediliyor.

Rol aldığı yapımlar

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli; "Muhteşem Yüzyıl", "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", "Gecenin Kraliçesi", "Öteki Taraf", "Cingöz Recai", "Kovan" ve "Annemin Yarası" gibi yapımlarda rol üstlendi. 

Yorumlar (0)