Kobra Murat’tan hayranları kötü haber: Hayati tehlikesi bulunuyor

Eğlenceli roman şarkıları söyleyen ve kendine has kişiliği ile dikkatleri üzerine çeken 'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler, bağırsağında meydana gelen çatlama sebebiyle ameliyata alındı.

MAGAZİN 27.12.2023, 10:49 28.12.2023, 11:55 Şeyda Gül
Kobra Murat’tan hayranları kötü haber: Hayati tehlikesi bulunuyor

Şov dünyasının eğlendiren isimlerinden biri olan 'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler’den bu kez kötü haber geldi. Belçika Gent'den dönüşünde soluğu hastanede alan Kobra Murat, uçakta aniden karnında bir patlama hissettiğini dile getirdi. Uçaktan iner inmez ambulansla Balat’ta bir hastaneye geldiğini ifade eden Kobra Murat, hastaneden bir video paylaşımı yaptı. “Buradan bir açıklamada bulunacağım. Belçika Gent'den gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama oldu. Ambulansla beraber direkt Balat'a hastaneye geldik” diyen Kobra Murat, tetkiklerin yapıldığını ve maalesef bağırsağının çatladığını söyledi.

Takipçilerinden helallik istedi

Şimdi ameliyata alınacağını ifade eden Kobra Murat, bu ameliyat sürecinin 1 ay süreceğini aktardı. “Hepinizden helallik istiyorum. Hepinizden dualar istiyorum. Şuana kadar sizleri eğlendirdim. Her zaman oynadık, güldük ve güzel günler gördük” diyen Kobra Murat, iyileşme sürecinde de gidemediği işlerin bütün ücretleri geri ödeyeceğini duyurdu. Doktorların ameliyatın ağır geçeceğini söylediğini anlatan Kobra Murat, “Hakkınızı helal edin. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat. İnşallah dualarınızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Son sağlık durumu

Saatler süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Kobra Murat’ın ailesine göre durumu iyiye gidiyor.

Yorumlar (0)