Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye'den ayrılıyor mu? Sosyal medyadan duyurdu

"Aile" dizisinin 30. bölümünde final yapmasının ardından oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, eşi Başak Dizer ile birlikte oğulları Kurt Efe'nin eğitimi için Londra'ya taşınacakları iddia edildi. Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye'den taşınıp taşınmayacakları konusunda açıklama yaptı.

MAGAZİN 31.01.2024, 15:28 01.02.2024, 15:01 Hakan Öksüz
Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye'den ayrılıyor mu? Sosyal medyadan duyurdu

Rol aldığı film ve dizilerle adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak "Aile" adlı diziyle hayranlarının karşısına çıktı. Nejat İşler, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder, Nur Sürer ve Yüsra Geyik gibi oyuncuların rol aldığı dizi, 30. bölümüyle final yaptı. 

"Oğullarının eğitimi için taşınacaklar" iddiası

İzleyicileri gözyaşlarına boğan finalin ardından Kıvanç Tatlıtuğ'un Türkiye'den taşınacağı iddiası ortaya atıldı. 40 yaşındaki yakışıklı oyuncunun, eşi Başak Dizer ile birlikte oğulları Kurt Efe'nin eğitimi için İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşınacağı ileri sürüldü.

Sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Kıvanç Tatlıtuğ, taşınma iddiaları sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapmak zorunda kaldı. Oğlu Kurt Efe'nin henüz 21 aylık olduğunu hatırlatan ünlü oyuncu, Türkiye'de çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Yorumlar (0)