İbrahim Tatlıses ikiz torunları için dua istedi

Geçtiğimiz günlerde dede olma sevinci yaşayan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda torunlarından birinin kalbinde sorun olduğunu belirterek sevenlerinden dua istedi.

MAGAZİN 25.01.2024, 17:11 26.01.2024, 09:18 Şeyda Gül
İbrahim Tatlıses ikiz torunları için dua istedi

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında nikah masasına oturduğu Yasemin Şefkatli ile birlikte ikiz bebeklerini kucaklarına aldı. Sosyal medya hesaplarından bebekleriyle ilk paylaşımlarını yapan çiftin mutluluğuna sayısız tebrik mesajı yağdı. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, dede olma sevinci yaşadığı İbrahim Ayel ve Sinan Emir adında ikiz torunlarının dünyaya geldiğini öğrenir öğrenmez soluğu hastanede almıştı. Tatlıses paylaşımında, “Bebekler bana benziyor genlerden dolayı. Ama annesine benzeseydi sevinecektim. Annesi mavi göz ya. Bir esmer bir de mavi göz vay vay” ifadelerini kullanmıştı.

Herkesten dua istiyorum

Mutluluğu buruk bir haberle bölünen dede İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla severlerinde dua istedi. İkiz bebeklerden birinin sağlık sorunu yaşadığını dile getiren Tatlıses, ikizlerden birinin kalbinde sorun olduğunu söyledi. Tatlıses, “Dualarınızla inşallah minik Tatlıses'in işi kolaylaşır. Allah'ım bize çok görmesin. Amin. Dua eden herkesten Allah razı olsun” paylaşımında bulundu.

Yorumlar (0)