Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansına İrem Sak yorumu

Oyuncu Hazar Ergüçlü'nün "İnci Taneleri" dizisindeki pavyon dansı, izleyenleri ikiye böldü. Bazı izleyiciler dansı çok beğendi, bazıları ise kadınların emeğini sömüren pavyonların kapatılmasını istedi. Yalan Dünya dizisinde pavyonda çalışan "Tülay" karakterine hayat veren oyuncu İrem Sak, son tartışmalar hakkındaki görüşünü dile getirdi.

MAGAZİN 31.01.2024, 09:38 01.02.2024, 09:11 Hakan Öksüz
Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansına İrem Sak yorumu

Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı "İnci Taneleri" adlı dizideki pavyon sahnesi, sosyal medyada tartışma konusu oldu. Hazar Ergüçlü'nün "pavyon dansı" performansı çok beğenildi. 

Sosyal medya ikiye bölündü

Sosyal medyada pavyon dansına ilgi artarken birçok kullanıcıdan diziye tepki geldi. Pavyonda çalışan insanların kötü hayat tarzının özendirildiği, kadınların cinsel obje olarak kullanılarak emeğinin sömürüldüğü pavyonların övülmemesi gerektiği dile getirildi.

Yalan Dünya'nın Tülay'ı İrem Sak yorumladı

Oyuncu İrem Sak, İnci Taneleri'nin başrolü Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı sonrası ortaya çıkan tepkiler hakkında konuştu. Gülse Birsel'in "Yalan Dünya" dizisinde pavyonda çalışan "Tülay Ünlü" karakterini canlandıran güzel oyuncu, tartışmalar hakkındaki görüşlerini aktardı.

"Yalan Dünya'daki pavyon sahnelerini bugün çeksek tepki görürdük"

Pavyonun hep var olduğunu kaydeden İrem Sak, "Değişen insanların yorumları. Yalan Dünya döneminde de pavyon vardı şimdi de. Ben 10 yaşındayken de pavyon vardı. Pavyona gösterilen tepkiler değişti. Yalan Dünya'daki pavyon sahnelerimiz aslında komedi amaçlıydı. Fakat insanların buna yaklaşımı değişti. O sahneleri bugün çeksek biz de tepki görürdük." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)