Beşiktaş'ta ana isale hattı patladı, trafik kapatıldı

Beşiktaş Ortaköy'de gece saatlerinde ana isale hattının patlaması sonucu Muallim Naci Caddesi, Beşiktaş istikametine geçici olarak trafiğe kapatıldı.

YAŞAM 31.01.2024, 10:02 01.02.2024, 09:11 Buse Önder
Beşiktaş'ta ana isale hattı patladı, trafik kapatıldı

Beşiktaş Ortaköy'de gece saatlerinde meydana gelen olayda, Muallim Naci Caddesi üzerinde bulunan ana isale hattının patlaması nedeniyle bölgede önemli bir trafik kapanışı yaşandı. Saat 03.00 sıralarında gerçekleşen patlama sonrasında, Belediye ekipleri hemen müdahalede bulunarak onarım çalışmalarına başladı.

Beşiktaş istikametine geçici olarak durdurulan trafik, patlamanın etkilerinin giderilmesi için başlatılan çalışmaların tamamlanmasına kadar sürecek. Patlayan su borusu nedeniyle çevredeki iş yerlerine su ve kum dolarken, belediye ekipleri sorunu çözmek adına yoğun çaba sarf ediyor.

Bölge sakinlerinden anlayış talep edildi

Belediye yetkilileri, olayın çözümü için teknik ekiplerin aktif bir şekilde çalıştığını belirtirken, sürücülerden ve bölge sakinlerinden anlayış ve sabır talep edildi.

Muallim Naci Caddesi üzerindeki trafik kapatma önlemleri, ekiplerin hızlı müdahalesi ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından normale dönecek. Patlamanın neden kaynaklandığı ve çevresel etkilerinin boyutları hakkında detaylı bilgi ise ilerleyen saatlerde bekleniyor.

Yorumlar (0)