Hazal Kaya sonunda itiraf etti!

Ali Atay ile şubat ayında evlenen ünlü oyuncu Hazal Kaya, sürpriz bir açıklamayla hamile olduğuna dair çıkan dedikoduları doğruladı.

MAGAZİN 23.05.2019, 09:49 23.05.2019, 09:52
Hazal Kaya sonunda itiraf etti!

Ali Atay ile uzun bir ilişkinin ardından dünyaevine giren ünlü oyuncu Hazal Kaya, hamile olduğuna dair çıkan dedikoduları doğruladı. Nişantaşı’nda önceki akşam görüntülenen Hazal Kaya,  “Doğum yaklaşıyor” diyen magazin muhabirine “Onu siz uyduruyorsunuz. Kolay gelsin.” şeklinde yanıt vermişti.

"BEBEĞİMİZ TAM 11 HAFTALIK OLDU"

Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum ve Bizim Hikâye gibi oldukça başarılı projelerde yer alan Hazal Kaya, çıkan haberlerden sonra gerçeği açıkladı ve hamile olduğunu Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. İşte o paylaşım:

Açıklamaktan çok mutluluk duyuyorum ki; evet hamileyim. Bebeğimiz tam 11 haftalık oldu. İlk 2 ay bebek için hassas zamanlar olduğu için, hak verirsiniz ki paylaşmak istemedik. Son kontrolümüz çok iyi geçti ve sevinçle mutluluğumuzu paylaşmak istedik. Dün sokakta karşılaştığım magazin muhabiri arkadaşlarımızın ‘Doğum yaklaşıyor’ demesine cevaben heyecandan verdiğim cevap yanlış anlaşılınca durumu anlatıp paylaşmak istedi. Şimdi çok şükür her şey yolunda, bebek gayet sağlıklı, biz de çok mutluyuz. İlk üç ayı atlattık, devamı daha eğlenceliymiş öyle diyorlar, eminim yollayacağınız güzel enerjilerle daha da güzel geçecek. Teşekkür ederiz.

Yorumlar (0)