Hayranları Galatarasay'a küfür etmişti: Derya Uluğ sessizliğini bozdu

Geçtiğimiz günlerde bir konserinde kendisini dinlemeye gelen hayranlarının Galatasaray’a küfür ettiği anlara ait görüntülerin yayılmasının ardından tepkilerin hedefi haline gelen Derya Uluğ, sessizliğini bozdu.

MAGAZİN 26.02.2024, 09:25 27.02.2024, 12:49 Şeyda Gül
Hayranları Galatarasay'a küfür etmişti: Derya Uluğ sessizliğini bozdu

Fanatik Fenerbahçeli olan Derya Uluğ, geçtiğimiz günlerde verdiği bir konseri sırasında seslendirdiği Sezen Aksu’nun ‘Şinanay’ şarkısıyla birlikte hayranlarının azizliğine uğradı. Ünlü sanatçının şarkısını söylediği sırada bazı hayranları ise Galatasaray’a küfürler savurmuştu. Yaşananların ardından büyük bir şaşkınlık yaşayan Derya Uluğ, olaya tepki göstermeyerek tebessüm edip ardından şarkılarını söylemeye devam etmişti.

Derya Uluğ’a tepki yağdı

O anlara ait görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından ünlü sanatçı Derya Uluğ, hedef haline geldi. Konser sırasında yaşanan talihsiz olaya tepkisiz kalması sebebiyle eleştiri toplayan Uluğ, sessizliğini bozdu.

Küfrün savunulacak bir tarafı yok

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Fenerbahçe taraftarı Derya Uluğ, bugüne kadar hiç bir takıma ya da taraftarına hakaret ya da saygısızlık içeren bir paylaşımı ve tavrının olmadığını hatırlattı. Paylaşılan videonun editlenip, kurgulanmış şekilde sosyal medyaya servis edildiğine dikkat çeken Uluğ, “Benim için küfürlün savunulacak, övünülecek bir tarafı hiç bi zaman yoktur, olmayacaktır da” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)