Hakan Ural'dan hakkındaki eleştirilere sert yanıt

Sabah programlarında yaptığı yorumlarla tepkilerin odağına yerleşen Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere yanıt verdi. Hakan Ural, siyasete girip girmeyeceği konusuna da açıklık getirdi.

MAGAZİN 15.04.2024, 16:14 Hakan Öksüz
Hakan Ural'dan hakkındaki eleştirilere sert yanıt

Televizyon ekranlarının başarılı yorumcusu Hakan Ural, hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi. Neler Oluyor Hayatta programındaki yorumlarıyla gündeme gelen Ural, İsrail-İran gerilimi ile ilgili değerlendirmeleri sonrası sosyal medyada eleştiri oklarına hedef oldu.

"Troller topyekun saldırıya geçti"

Kendisiyle ilgili eleştirilerin "sistematik ve kasıtlı" olduğunu dile getiren Hakan Ural, "Bazı muhalif görünümlü sözde gazeteciler ile sosyal medyadaki trollerin topyekun saldırısıyla karşı karşıyayım." ifadelerini kullandı.

"Murat Kurum'u destekledim, görüşlerim değişmedi"

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile yarıştığı yerel seçimlerde kaybeden Murat Kurum'u desteklediğini hatırlatan Hakan Ural, "Seçimden sonra da bu görüşü aynı. Ben hizmet odaklı kampanya yürüten adaydan yanaydım. Bu beni görüşümdü. İlkelerimi seçimden sonra değiştirecek değilim." değerlendirmelerinde bulundu. 

"MHP'ye daha yakınım"

Siyasete atılacağına yönelik iddialara da açıklık getiren Hakan Ural, "Daha önce bana milletvekilliği teklifleri de yapılmıştı ama hepsini reddettim. Çünkü siyasete girme düşüncem yok. İnsanlar benim AK Partili olduğumu zannediyor ancak benim görüşlerime daha yakın olan parti MHP'dir." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)