Sağlıkçılara yönelik 'skandal' sözleri tepki çeken Hakan Ural'dan yeni paylaşım

Bir televizyon programında yorumculuk yapan oyuncu Hakan Ural'ın, programı sırasında sağlık çalışanı için "Gözünü çıkarırsın" sözlerini kullanması büyük tepki çekti. Ural, gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabından özür paylaşımı yaptı.

GÜNDEM 09.12.2021, 08:02 10.12.2021, 09:13
Sağlıkçılara yönelik 'skandal' sözleri tepki çeken Hakan Ural'dan yeni paylaşım

Bir televizyon programında yorumcu olan dizi ve sinema oyuncusu yorumcusu Hakan Ural, program moderatörü Nur Tuğba Algül ile birlikte Kocaeli'deki bir hastanede yaşananları değerlendirdi.

Hakan Ural’dan, sağlık çalışanlarına skandal yorum

Kocaeli'de bazı doktorların greve gitmesiyle ilgili yaşanan olaylara ilişkin yorumların yapıldığı esnada Hakan Ural’ın kullandığı skandal ifadeler, vatandaşların tepkisini çekti ve kısa sürede bu sözler gündem oldu.

Kocaeli Devlet Hastanesi'nde grevde oldukları gerekçesiyle hastalara bakmadıkları iddia edilen doktorlar hakkında konuşulurken, Hakan Ural bazı sağlık çalışanlarına tepki gösterdi.

“Gözünü çıkarırsın”

Kocaeli’de yaşanan olaya ilişkin hastanedeki bir annenin, çocuğuna bakılmadığı gerekçesiyle grevdeki doktorlara "Çocuğum ölüyor" sözlerini kullanması üzerine yorum yapan Hakan Ural, program moderatörü Nur Tuğba Algül'e, sağlık çalışanları için "Sen olsaydın gözünü çıkarırdın" sözlerinden sonra Algül'ün de "Yapardım" cevabı tepki çekti.

Hakan Ural'ın bu sözleri, sosyal medya kullanıcılarının da büyük tepkisini çekti.

Hakan Ural'dan özür paylaşımı

Canlı yayında sağlık çalışanları hakkında kullandığı sözlerle ilgili tepki gelmesi üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Hakan Ural, sosyal medyada algı yaratılmaya çalışıldığını öne sürdü ve daha sonra sağlık çalışanlarından özür diledi.

Ural'ın paylaşımı şu şekilde:

Yorumlar (0)