En zengin Türk oyuncular

Servetine servet katan başarılı Türk oyuncular, rol aldıkları projeler ile dünya çapında milyonlarca hayrana sahip oldu. Celebsrevealed.com sitesi, en zengin 5 Türk oyuncuyu açıkladı. İşte o listede yer alan isimler...

MAGAZİN 28.02.2024, 11:13 Hakan Öksüz
En zengin Türk oyuncular

Türkiye'nin en zengin oyuncuları merak ediliyor. Rol aldıkları film ve dizilerin yanı sıra reklam projeleri ile de servetine servet katan bazı oyuncular, pek çok meslektaşını solladı. Celebsrevealed.com sitesi, dünya çapında üne sahip oyuncuların ardından Türk yıldızların servetlerini de paylaştı. Sitenin hazırladığı listede 5 isim göze çarptı.

Serenay Sarıkaya

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, listeye 5'inci sıradan girdi. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ve Nejat İşler'in de rol aldığı "Aile" dizisinde Devin Akın karakterini canlandıran 31 yaşındaki Serenay Sarıkaya'nın toplam servetinin 186 milyon Türk lirası olduğu bilgisine yer verildi. Zaman zaman özel hayatıyla da gündeme gelen Sarıkaya'nın serveti, yer aldığı reklam projeleri sayesinde de iyice arttı.

Hande Erçel

Listenin 4'üncü sırasında Hande Erçel var. "Sen Çal Kapımı", "Güneşin Kızları" ve "Bambaşka Biri" gibi dizilerde rol üstlenen 30 yaşındaki oyuncu, sosyetenin ünlü ismi Hakan Sabancı ile aşka yelken açmıştı. Hande Erçel'in toplam mal varlığının 249 milyon lira olduğu belirtildi.

Can Yaman

Özellikle de İtalya, İspanya ve Güney Amerika'da bir hayli popüler olan Can Yaman, "Erkenci Kuş" dizisi ile Türk seyircilerin gönlüne girmişti. Zaman zaman yaptığı açıklamalar ve özel hayatıyla gündeme gelen 34 yaşındaki oyuncunun servetinin 311 milyon lira olduğu kaydedildi.

Meryem Uzerli 

Türk-Alman oyuncu Meryem Sarah Uzerli, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki "Hürrem Sultan" rolüyle hafızalara kazınmıştı. "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" ve "Gecenin Kraliçesi" gibi yapımlarda da rol üstlenen 40 yaşındaki oyuncunun toplamda 320 milyon lirası var.

Kıvanç Tatlıtuğ

Listenin zirvesinde yakışıklılığı ve oyunculuğuyla göz dolduran Kıvanç Tatlıtuğ var. Oyunculuğuyla otoritelerden tam not alan 40 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak "Aile" dizisi ile "İstanbul İçin Son Çağrı" isimli filmde rol aldı. Tatlıtuğ'un servetinin 466 milyon lira olduğu kaydedildi.

Yorumlar (0)