Dizi başlamadan setten kaza haberi geldi! "İsrail'in parmağı yok!"

TRT 1'in yeni tarih dizisi Mehmed Fetihler Sultanı'nın setinden kaza haberi geldi. Attan düşerek kısa süreli bilinç kaybı yaşayan oyuncu Sinan Albayrak, hastanede tedaviye alındı. Albayrak, durumunu takipçileriyle paylaştı.

MAGAZİN 23.01.2024, 16:45 24.01.2024, 15:38 Hakan Öksüz
Dizi başlamadan setten kaza haberi geldi! "İsrail'in parmağı yok!"

Diriliş Ertuğrul'dan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye, Alparslan: Büyük Selçuklu'dan Uyanış Büyük Selçuklu'ya kadar pek çok yüksek bütçeli tarihi dizi yapan TRT'nin yeni dizisi "Mehmed Fetihler Sultanı" yakında izleyiciyle buluşacak. 

Şafak Bal'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Selim Bayraktar ve Serkan Çayoğlu gibi isimler var.

Attan düşerek bilincini kaybetti

TRT 1'de ekranlara gelecek dizi henüz yayınlanmadan bir kaza haberiyle gündeme geldi. Dizinin oyuncularından Sinan Albayrak, çekimler esnasında attan düşerek bilincini kaybetti. Hastaneye kaldırılan oyuncu tedaviye alındı.

"Atım farklı yöne gitmek istedi, ben farklı yöne"

Yüzünde yaralar oluştuğu görülen Sinan Albayrak'ın bir kolu alçıya alındı. Sosyal medya hesabından durumunun iyi olduğunu duyuran oyuncu, "Sette küçük bir kaza yaşadık. Atım farklı yöne gitmek istedi, ben farklı yöne. Kısa süreli bir şuur kaybı oldu, durumum iyi. Her şey yolunda." dedi.

Yorumlar (0)