Dilan Çiçek Deniz'den itiraf: "Paşa gönlüm istedi, yaptım!"

Yüzüne yaptırdığı estetik ile tanınmaz hale gelen oyuncu Dilan Çiçek Deniz, aldığı ani karardan ve yaşadığı zorlu süreçten bahsetti. 2023'ün hayatımın en zor yıllarından biri olduğunu kaydeden güzel aktris, "Doktorumla iletişim problemi yaşadık." dedi.

MAGAZİN 30.01.2024, 14:45 30.01.2024, 15:08 Hakan Öksüz
Dilan Çiçek Deniz'den itiraf: "Paşa gönlüm istedi, yaptım!"

Rol aldığı yapımlar ve aşk hayatıyla gündeme gelen Dilan Çiçek Deniz'in yeni filmi "Aşk Mevsimi", 2 Şubat Cuma günü seyirciyle buluşacak. Murat Şeker'in yönetmenliğinde çekilen filmin başrollerini Dilan Çiçek Deniz ile Cem Yiğit Üzümoğlu üstlendi. Fırat Tanış, Lila Gürmen ve Perihan Savaş gibi oyuncuları kadrosunda barındıran film merakla bekleniyor.

"2023, hayatımın en zor yıllarından biriydi"

Yeni filminin heyecanını yaşayan Dilan Çiçek Deniz, katıldığı bir televizyon programında özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. "Bambaşka Sohbetler" adlı programda Ceyda Düvenci'nin sorularını yanıtlayan 28 yaşındaki güzel oyuncu, 2023'ün hayatının en zor yıllarından biri olduğunu söyledi.

Yüz estetiği konusu: "Doktorumla iletişim problemi yaşadık"

Yaptırdığı yüz estetiği nedeniyle görüntüsünde meydana gelen bozulmadan bahseden genç oyuncu, "Doktorumla iletişim problemi yaşadık. O kadar fazla bir şey yaptırmayı düşünmüyordum aslında. Daha çok araştırma yapmalıydım. Vücudum, hiç beklemediğim bir tepki gösterdi. Omuz ameliyatından yeni çıkmıştım, ani bir kararla da bunu yaptırdım." dedi.

"O an ani bir karar verdim"

Estetik operasyona karar verme anından söz eden Çiçek, "O an ani bir karar verdim. Paşa gönlüm istedi. Bunu denemeyi istedim. Zaten geçici bir şey olacağı için gönlüm de rahattı." ifadelerini kullandı.

"Özellikle de başka kadınların yorumları..."

Yaptırdığı estetik sonrası gelen eleştirilerden ve yaşadığı zorlu süreçten bahseden güzel oyuncu, "Konu kısa süre içinde büyüdü. İyileşme dönemim de uzun sürünce olay abartıldı. Çıkan haberler, özellikle de başka kadınların yorumları... Ne yaşadıysam kendi içimde yaşadım. Beni gerçek manada sevenler destek verdi. Kimlerin yanımda yer almadığını da gördüm. Gözü açıldı. Bundan sonra böyle bir şeye kalkışmam. Kendimi olduğum halimle sevmeye çabalayacağım." değerlendirmelerini yaptı.

Yorumlar (0)