Deren Talu'dan evlilik açıklaması

Deren Talu, annesi Defne Samyeli'nin sunduğu programda merak edilen sorulara yanıt verdi. Evliliğe olan inancını kaybettiğini dile getiren Deren Talu, sosyal medyadan gelen yorumlara tepki gösterdi. Defne Samyeli'nin "Bir kez daha evlenseydim nasıl hissederdin?" sorusunu cevapladı.

MAGAZİN 04.03.2024, 16:10 05.03.2024, 18:04 Hakan Öksüz
Deren Talu'dan evlilik açıklaması

Defne Samyeli'nin güzeller güzeli kızı Deren Talu, annesinin sunduğu programın konuğuydu. 27 yaşındaki Deren Talu, evliliğe bakış açısından sosyal medyadan gelen yorumlara kadar çeşitli konulardaki görüşlerini aktardı.

"Evliliğin yürütülmesi çok zor, iki kişi ömür boyu birbirini sevemez"

Annesi ile babasının boşanmasının ardından evliliğe olan inancını kaybettiğini dile getiren Deren Talu, "Evlilik, sürdürülebilirliği olan bir sistem gibi gelmiyor bana. Yürütülmesi çok zor. İki kişinin hayatları boyunca birbirlerini aynı şekilde sevmesi mümkün değil. İllaki birbirinden sıkılır insanlar." dedi.

"Büyük konuşmak istemiyorum"

Evlilikle ilgili büyük konuşmak istemediğini, doğru zamanın geldiğini hissederse evlenebileceğini söyleyen Deren Talu, "Ben bir kez daha evlenseydim nasıl hissederdin?" sorusuna yanıt verdi.

Derin Talu-Deren Talu

Annesi sordu, Deren yanıtladı: "Evlenme!"

Annesine "Evlenmeni istemezdim." diyen Deren Talu, "Şu anki düzenimiz çok güzel. Seninle yaşamak hoşuma gidiyor." ifadelerini kullandı. Eren Talu ile 1995 yılında dünyaevine giren Defne Samyeli, 2011'de yollarını ayırmıştı.

Sosyal medyadan gelen yorumlara tepki gösterdi

Sosyal medyada kendisi ve ailesi hakkında yapılan yorumlarda bahseden Deren Talu, "Rahatsızlık verici yorumlar geliyor. Sanki bir erkeğe sırtımızı dayıyormuşuz gibi bir algı oluşturulmak isteniyor. Hiçbirimiz öyle insanlar değiliz. Mesela sen kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsın. Bize haksızlık ediliyor." dedi.

Kamera önüne ilk defa küçükken çıktığını ve o dönem çok zorlandığını kaydeden Deren, şimdi alıştığını söyledi. 

İlişki nasıl olmalı? sorusuna yanıt verdi

Özel hayatının gizli kalmasını tercih ettiğini ifade eden Deren Talu, şunları söyledi:

"İlişkide hem beraber eğlenebilmeli hem de birbirinize güven duymalısınız. Espri anlayışınızın ve hayata bakış açınızın aynı olması da çok önemli. En önemlisi tutku." 

Yorumlar (0)