Beyonce tarih vererek duyurdu: "Yolculuk başlıyor"

32 Grammy ödüllü şarkıcı Beyonce, müzik ve giyim sektörünün ardından şimdi de saç bakım sektörünü sallayacak. Ünlü şarkıcı, yeni markasını tanıttı.

MAGAZİN 08.02.2024, 10:43 09.02.2024, 09:27 Hakan Öksüz
Beyonce tarih vererek duyurdu: "Yolculuk başlıyor"

Müzik listelerini sallayan Beyonce, çeşitli alanlarda yaptığı yatırımlarla servetine servet katıyor. 32 Grammy ödülüne sahip olan ünlü şarkıcı, sadece albümleri, dünya turneleri ve reklamlardan kazanmıyor. "Ivy Park" isimli bir giyim markasına sahip olan Beyonce, Adidas ile ortak tasarımlara imza atıyor.

Yeni markanın ismi "Cecred"

42 yaşındaki ABD'li şarkıcı, "Cecred" isimli yeni saç bakım markasını tanıttı. Beyonce, yeni markasını, "Yolculuğun başlayacağı tarih 20 Şubat. Saç kutsaldır." ifadeleriyle duyurdu.

"Annemin kuaföründe büyüdüm" demişti

Annesinin kuaföründe büyüdüğünü söyleyen ünlü şarkıcı, 2021'de yaptığı açıklamada, "Bir kuaför salonuna sahip bir annenin kızı olarak farkına vardığım şey şuydu; topluluklar güçlüdür. Bir topluluğun parçası olmak sizi güçlü kılar." ifadelerini kullanmıştı.

Saç bakım sektöründe ünlü isimler var

Saç bakım sektörüne Beyonce'tan önce giren bazı ünlü isimler var. Oyuncu Jennifer Aniston'ın "LolaVie" adlı markası bir hayli popüler. Oyuncu Tracee Ellis Ross ise "Pattern" markasıyla saç bakım sektörüne hızlı bir giriş yapmıştı. 

Jennifer Aniston

Yorumlar (0)