Bergüzar Korel'den Mükremin Gezgin tepkisi: Yeter!

Hamile olduğunu iddia eden ve bir bebekle doğum masasında poz veren TikTok kullanıcısı Mükremin Gezgin'e tepki gösteren kişilerden biri de oyuncu Bergüzar Korel oldu. Korel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Buna gülen kişilere yazıklar olsun." ifadesini kullandı.

MAGAZİN 09.06.2022, 11:49 12.06.2022, 10:01 Hakan Öksüz
Bergüzar Korel'den Mükremin Gezgin tepkisi: Yeter!

Mükremin Gezgin adlı TikTok kullanıcısı, hamile olduğunu ileri sürmüştü. Bir hastanede doğum yaptığını gösteren mizansen fotoğrafları sosyal medyadan paylaşan Mükremin Gezgin, tepki çekmişti. 

Kucağında bir bebekle fotoğraf çektiren ve paylaşan Gezgin'in TikTok hesabı askıya alınmıştı.

Bergüzar Korel: Buna gülenlere yazıklar olsun!

Sosyal medyada Mükremin Gezgin'e yönelik tepkiler çığ gibi büyüyor. Tepkilere katılan isimlerden biri de ünlü oyuncu Bergüzar Korel oldu. Korel, "Buna gülen kişilere yazıklar olsun." diyerek tepkisini dile getirdi.

Mesajlara toplu cevap verdi

Bu paylaşımın ardından ünlü oyuncunun sosyal medya hesaplarına mesaj yağdı. Kendisine gönderilen mesajlara toplu cevap veren Korel, çocuklarından hiçbirinin sosyal medya hesabının olmadığını söyledi.

"15 yaşına girince sosyal medya hesabı açacaklar"

Çocuklarının 15 yaşına girince sosyal medya hesabı açacağını kaydeden Bergüzar Korel, "Çocuklarımızın istemedikleri hiçbir şeyi yapmaya hakkımız yok. Onları dünyaya getiriyoruz ama sahipleri değiliz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)