Ameliyatı 8 saat sürmüştü! Şarkıcı Şimal’den açıklama geldi

Daha önce meme kanserini atlatan ve rutin kontrolleri sırasında beyninde tümör olduğunu öğrenen şarkıcı Şimal geçtiğimiz haftalarda apar topar ameliyata alınmıştı. Şimal son sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

MAGAZİN 05.02.2024, 13:45 06.02.2024, 15:57 Buse Önder
Ameliyatı 8 saat sürmüştü! Şarkıcı Şimal’den açıklama geldi

Ünlü şarkıcı Şimal, geçtiğimiz haftalarda beyninde tespit edilen tümör nedeniyle 8 saatlik bir operasyon geçirmişti. İki yıl önce meme kanserini atlatan ve patoloji sonuçlarıyla sağlıklı olduğunu öğrenen Şimal, rutin kontroller sırasında yaşadığı bu beklenmedik durumla karşılaşmıştı.

Işın tedavisine başladığını duyurdu

İlk olarak sosyal medya hesabından üzücü haberi paylaşan Şimal, beyindeki tümör nedeniyle acil bir ameliyat geçirmesi gerektiğini belirtmiş ve sevenlerinden dua istemişti. Operasyonun ardından ise şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ışın tedavisine başladığını duyurdu. Instagram hesabının bölümünden hikaye bölümünden bir karesini yayınlayan şarkıcı altına ''Beyindeki diğer 3 tümör için ilk ışın tedavisini almaya geldik.'' notunu düşmüştü.

Beyindeki diğer üç tümör için ışın tedavisine başlayan Şimal, bu süreçte sevenleriyle paylaşımlarıyla moral bulmaya çalıştı.

Nişanlısı yalnız bırakmadı

Geçtiğimiz günlerde sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapan Şimal, takipçilerine el sallayarak her geçen gün daha iyi hissettiğini belirtti. İş insanı nişanlısı Necati Arıcı'nın da desteğiyle bu zorlu süreçte yanında olan Şimal, ışın tedavisine devam ettiğini ve biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)