Adele konserleri iptal: Sesini kaybetme riski var!

İngiliz şarkıcı Adele'in yıllar önce ses telleri ile ilgili yaşadığı sorun nüksetti. Las Vegas'taki konserlerini iptal eden Adele, sesini dinlendirmeye aldı.

MAGAZİN 29.02.2024, 10:55 Hakan Öksüz
Adele konserleri iptal: Sesini kaybetme riski var!

Şarkıları ve benzersiz sesiyle dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan Adele'nin sesinin kaybetme tehlikesi yaşadığı kaydedildi. İlk stüdyo albümünü henüz 19 yaşındayken 2008'de piyasaya süren İngiliz şarkıcı, "ses istirahati" için konserlerini yarıda kesti.

İlk defa 2011'de bu sorunla karşılaşmıştı

Las Vegas'ta konserler veren Adele, yaşadığı göğüs rahatsızlığından dolayı sesini dinlendirmek zorunda olduğunu kaydetti. İngiliz şarkıcının sesi ile alakalı sorunların 2011'de başladığı belirtildi. 

Ses telleri kanamış, yüksek riskli bir ameliyata girmişti

Radyoda canlı şarkı söylediği esnada ses telleri kanayan Adele, hayranlarını korkuttu. Yüksek riskli bir ameliyata giren şarkıcı, ses teli mikrocerrahisi ile sağlığına kavuştu. Adele'in ardından Cher, Bono ve Sam Smith gibi şarkıcılar da aynı doktora başvurmuştu.

Operasyondan 3 ay sonra 2012 Grammy Ödül Töreni'ne katılan İngiliz şarkıcının teşekkür ettiği isimlerin arasında doktoru da vardı. Adele o törende 6 ödüle layık görülmüştü.

Sesini dinlendirmiş, işaret diliyle iletişim kurmuştu

Sesiyle milyonları büyüleyen Adele, operasyondan yıllar sonra 2017 yılında da sesini kaybetme tehlikesi yaşamıştı. O dönemde de konserlerine ara veren İngiliz şarkıcı, oğlu ve erkek arkadaşıyla bile konuşmamış, iletişim için işaret dilini kullanmıştı.

Yorumlar (0)