Sinemada büyük buluşma: Johnny Depp ile Al Pacino bir arada!

Olaylı boşanma davası sonrası yeniden setlere dönen ABD'li oyuncu Johnny Depp, bu kez yönetmenlik koltuğunda oturacak. Filmde Hollywood yıldızı Al Pacino rol alacak. İşte Johnny Depp'in yönetmenliğini üstleneceği "Modi" filmiyle ilgili bazı detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 20.01.2024, 16:38 Hakan Öksüz
Sinemada büyük buluşma: Johnny Depp ile Al Pacino bir arada!

Rol aldığı pek çok filmle sinemaseverlerin gönlünde taht kuran ABD'li oyuncu Johnny Depp, dünyanın gözü önünde görülen boşanma davasıyla prestij kaybına uğramıştı. Eski eşi Amber Heard ile girdiği hukuk savaşını kazanan 60 yaşındaki Hollywood yıldızı, kariyerinde ikinci baharı yaşıyor. 

"Jean Du Barry" filmiyle sinemalara dönmüştü

Kendisine yöneltilen suçlamaların boşa düşmesinin ardından yeniden sektörde yer edinen ünlü oyuncu, ilk olarak "Jean Du Barry" filmiyle önceki yıl sinemaya döndü. "Hollywood Vampires" isimli müzik grubuyla dünya turnesine de çıkan Johnny Depp, müzisyenliğin yanı sıra bu kez yönetmenlik için kolları sıvadı. 

Al Pacino, Maurice Gangnat rolünde seyirci karşısına çıkacak

Usta aktör, "Modi" isimli filmin yönetmenlik koltuğunda oturacak. Filmde Hollywood'un yıldız ismi Al Pacino'nun da rol alacağı duyuruldu. Usta aktör Al Pacino, filmde koleksiyoncu Maurice Gangnat'ı canlandıracak.

"Al Pacino'yu nasıl reddedebilirdim ki?"

Son olarak 1997'de gösterime giren "The Brave" isimli filmde yönetmenlik yapan Johnny Depp, bu kararıyla ilgili, "Bunu benden yapmamı isteyen Al Pacino'ydu. Onu nasıl reddedebilirdim ki?" yorumunda bulundu.

Filmin konusu ve oyuncu kadrosu

Peki Johnny Depp ile Al Pacino'yu aynı projede buluşturacak "Modi" filminin konusu ne? Filmde, İtalyan sanatçı Amedeo Modigliani'nin Birinci Dünya Savaşı sırasında Paris'te yaşadığı korku dolu 48 saat anlatılacak. 

Al Pacino'nun yanı sıra Sally Phillips, Bruno Gouery, Antonia Desplat, Luisa Ranieri ve Riccardo Scamarcio gibi isimler filmde rol alacak.

Yorumlar (0)